Καταιγίδα στην θάλασσα

Είδα οτι βρισκόμουν στην παραλία και εκανα μπάνιο στην θάλασσα και σε καποια φάση ειδα σύννεφα να έρχονται και καπως κατάλαβα οτι έρχεται καταιγίδα. Έτρεξα και βγηκα απο το νερο και αρχισα να τρέχω για να φτασω στο σπιτι μου, καθώς ετρεχα εβλεπα τον κοσμο μεσα στην θαλασσα πανικόβλητο να τρεχει να βγει εξω και να πεφτουν κεραυνοί διπλα στο νερο αλλα εμενα δεν με πετυχε καποιος κεραυνός απλα τους έβλεπα. Εφυγα απο την παραλια και συνέχιζα να τρέχω μαζι με τον κόσμο σαν να γινοταν καταστροφή
Χριστίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.

Τα ώριμα σταφύλια συμβολίζουν τη χαρά. Αν τα ονειρευτείς σημαίνει ότι έχει επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες, ενώ αν έχεις προβλήματα υγείας σύντομα θα τα ξεπεράσεις.

Γενικά οι πίτες στα όνειρα μάς θεωρούνται καλό σημάδι. Δείτε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πίτα.

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Το κρέας με όλη την ποικιλία του είναι μια βασική πηγή τροφής για τους περισσότερους ανθρώπους. Λόγω της καθοριστικής σημασίας του στη ζωή μας, υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες για τα όνειρα με κρέας ανάλογα με το είδος και τον τρόπο μαγειρέματος που βλέπουμε...

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.