οδηγηση στο αντιθετο ρευμα

Καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας σ αυτο το ονειρο. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Ειδα οτι οδηγουσα το αυτοκινητο μου σε πολυσύχναστο δρόμο όπου με προσπερνούσαν φορτηγα μικρα και μεγαλα με πολυ μεγαλη ταχύτητα. Ενοιωθα οτι κινδύνευα και προσπαθουσα να οδηγώ σταθερά για να μην πεσουν πανω μου αυτα τα φορτηγά. Ομως συνειδητοποίησα στο ονειρο ότι οδηγουσα προς το αντιθετο ρεύμα, χωρις ομως να βλεπω ότι ειμαι αντιθετα κι εκει εμφανίστηκε ο ξαδερφός μου που εν ζωή ειναι καρκινοπαθής ο οποίος κανει μεγαλο αγωνα, και πρώην αστυνομικός και με μου κανε σήμα να σταματήσω. Πατησα το φρένο αμεσως και σταματησα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο;

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Όταν κάποιος βλέπει ένα όνειρο με έναν ψίθυρο, αυτό μπορεί να έχει ποικίλες ερμηνείες. Το συνολικό νόημα αυτού του ονείρου εξαρτάται από το περιβάλλον, τον χαρακτήρα του ψιθύρου και τα συναισθήματα που συνοδεύουν το όνειρο.