ηλικιωμένη γυναίκα

καλησπέρα..είδα ένα περίεργο όνειρο κ το μισό δεν το θυμάμαι καλά...ήμουν σ'ένα χώρο παλιό άγνωστο σε μένα και ήταν βρώμικος..δε θυμάμαι αν ήταν οι τουαλέτες..μετά βρέθηκα να περπατάω όμορφα και ήσυχα σε ένα πετρόστρωτο σχεδόν λευκό δρόμο όπως τα στενά δρομάκια στα νησιά και πέρασα μπροστά από ένα οίκημα λευκό ,το οποίο έμοιαζε εξωτερικά με νησιώτικο εκκλησάκι ,στην πόρτα του οποίου καθόταν μια μαυροφορεμένη ηλικιωμένη γυναίκα.Την κοιταξα και την προσπέρασα αν ένιωσα φοβο και το έκανα δε θυμάμαι ,αλλά αμέσως κοντοστάθηκα δεν θυμάμαι γιατί και γύρισα πίσω σ εκεινη και της έτεινα το χέρι μου σαν να μου το διαβάσει.Εκείνη το κοίταξε και μου είπε την υγειά σου να χεις.Μου φάνηκε παραξενο γιατι ήταν σαν να ήθελα να μου πει τη μοίρα μου και πως όλα θα πάνε καλά,αλλά μου είπε μόνο αυτό και αγχώθηκα..Τότε τη ρώτησα τι θα γίνει με τη δουλειά μου και αν θα με διώξουν κ της εξηγούσα πως αν με διώξουν δεν μπορώ να γυρίσω πάλι στο χωριό μου..εκείνη μου είπε απλά ένα καταλαβαίνω και τίποτα άλλο..δεν ξέρω πως νομίζω πω κάποιος κάτι ζήτησε αλλά θυμάμαι να μπήκα και μέσα στο οίκημα το οποίο έμοιαζε με λιτό σπίτι ,κοίταξα για λίγο γύρω σαν κάτι να έψαχνα..μετά ξύπνησα..
Σωτηρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Όταν κάποιος βλέπει ένα όνειρο με έναν ψίθυρο, αυτό μπορεί να έχει ποικίλες ερμηνείες. Το συνολικό νόημα αυτού του ονείρου εξαρτάται από το περιβάλλον, τον χαρακτήρα του ψιθύρου και τα συναισθήματα που συνοδεύουν το όνειρο.