Νεκρός

Καλημέρα σας. Είδα χθες το βράδυ στον ύπνο μου τον πατέρα μου που είναι πεθαμένος εδώ και 2 1/2 χρόνια. Ήμουν σε ένα μέρος σαν προβλήτα με μια κοπέλα που ήταν η αδερφή μου και η οποία περίμενε τον μπαμπά μου να έρθει. Κάποια στιγμή εκείνος ήρθε με ένα σκάφος πάνω στο οποίο ήταν και ο θείος μου-ο αδελφός του-και κόσμος, γιατί υποτίθεται ότι μετέφεραν κόσμο δια θαλάσσης. Μπήκαμε μέσα με την αδερφή μου και εγώ τον αγκάλιασα και δεν τον άφηνα-ένιωθα ότι μου έλειψε πάρα πολύ. Ο κόσμος που ήταν επάνω στο σκάφος με αναγνώριζε και εγώ αισθανόμουν περίεργα. Πώς πρέπει να το εκλάβω; Ευχαριστώ πολύ.
Ελίζα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.

Το μαξιλάρι του κρεβατιού συμβολίζει την ξεκούραση, τον έρωτα αλλά μερικές φορές και την απιστία.

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.