Ζήτησα να φάω σταφύλια

Ονειρευτηκα οτι σαν να ήμουν σε ενα μέρος σαν εστιατόριο με τραπέζια. Σε ενα απο αυτά καθομουν και εγω με τον συνέταιρο μου. Τα φαγητά τα σερβίριζε η μάνα του συνεταίρου μου. Και με ρώτησε ο συνέταιρος μου : Μαρία, τι θελεις να φας εσυ? Και εγω απάντησα : Δεν θέλω φαγητό, θέλω σταφύλια. Οπότε το άκουσε η μάνα του και απο μακριά μου φώναξε: Πολύ ωραία. Εχω σταφύλια. Περίμενε και θα σου φέρω!!!
ΜΑΡΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Το να ονειρεύεστε ότι είστε εντελώς ή εν μέρει γυμνός μπορεί να είναι ανησυχητικό, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.