Σμήνη από πουλιά

Είδα όνειρο ότι βρισκόμουν σε ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια, στο ένα ήμουν εγώ και στο δίπλα οι γονείς μου (στην πραγματικότητα όμως διαμένουμε σε ξεχωριστά σπίτια) και ενώ ήταν καλοκαίρι βράδυ και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά σμήνη πουλιών όρμησαν μέσα στο υπνοδωμάτιο και γέμισε το ταβάνι κ το σπίτι πουλιά μικρά κυρίως -(σπουργίτια) κ είχε και λίγο μεγαλύτερα σε μέγεθος όχι όμως τεράστια-. Ήταν τόσα πολλά που δεν φαινόταν το ταβάνι. Εγώ ξαφνιάστηκα αλλά ήξερα ότι δεν θα με πειράξουν γιατί ήταν μικρόσωμα, και η μάνα μου πετάχτηκε και έκλεισε το παράθυρο και μετά δεν είχαν έξοδο να βγουν έξω, και συνέχεια τιτίβιζαν, αφόδευαν σε μερικά σημεία και πηγαινοέρχονταν μέσα στο δωμάτιο κυρίως ψηλά στο ταβάνι κ ήθελαν να βγουν εκτός.. Εγώ φώναζα της μάνα μου να ανοίξουμε το παράθυρο αλλά αυτή δεν με άφησε κ μου είπε να κοιμηθώ και θα φύγουν ως το πρωί!
Ιωάννα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.