χωρισμός γονέων

Είδα τους γονείς μου ότι ήταν έτοιμοι να πάρουν διαζύγιο και να μην μας το λένε και τελικά τους βλέπουμε να περίεργους και ο μπαμπάς μου να μου λέει φεύγω από το σπίτι και θα μείνω αλλού, και να είναι όλοι στενοχωρημένοι .
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα ανθρώπινα όντα περνάμε από πολλά στάδια, και αν δεν μας τύχει κάποια αρρώστια ή ατύχημα, καταλήγουμε πάντα στο γήρας, δηλαδή όλοι γινόμαστε κάποια στιγμή γέροι ή γριές. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γέρους ή γριές;

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις.