Ταιζα φιδι (ως κατοικιδιο)

ειδα στον υπνο μου οτι ειχα λεει ενα τεραστιο φιδι σα βοα,πρασινο κ βαρυ. Κυκλοφορουσε ελευθερο στους χώρους.Το ειχα μαζι με ενα σκυλο λεει σ ενα σπιτι που εμοιαζε με νοσοκομειο ή κλινικη καπως ετσι. Ειχα μια στοιβα νεκρα λευκα ποντικια σ ενα τραπεζι για να το ταιζω και τελικα το τάισα κονσερβα σαν κι αυτη που δινουμε στους σκυλους και φλοιδες τυριου.
Ρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως ψηφίζεις, θα βοηθήσεις κάποιον ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.