οικογενειακές καταστάσεις

Καλησπέρα!όπως το θυμάμαι σπαστά το όνειρο που είδα,αρχικά περπατούσα σε μια παραλία γεμάτη γνωστούς,εποχή καλοκαίρι ντάλα ο ήλιος,φοβήθηκα μην καώ!ξαφνικά συναντάω δυο ξαδέρφες μου κάθομαι μαζί τους και αγναντεύω τη καταγάλανη εκθαμβωτική θάλασσα!φεύγω και πηγαίνω σπίτι τους χωρίς την έγκριση τους για να ποτίσω να λουλούδια και ξαφνικά μπαίνει μια κοινή γνωστή μας η οποία έκλεψε ένα πουκάμισο αξίας 400 ευρώ!μετά κατηγόρησαν εμένα,αλλά τους απέδειξα πως ήταν αυτή!ωστόσο στη συνέχεια μαγείρεψε η μητέρα μου με τη δική τους και φάγαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια,ήταν και ο σύντροφός μου στο τραπέζι!σε κάποια στιγμή πήγα τουαλέτα και είχα αίμα περιόδου!εκεί έρχεται ένας πρώην μου και φιλάει τη μία ξαδέρφη μου,η άλλη ήταν έγκυος και κάναν προετοιμασίες να γεννήσει!εκεί φεύγω και βρίσκομαι με άλλον πρώην και μια κοινή γνωστή μας!καταλήγουμε στο κρεβάτι εγώ με περίοδο!στην ουσία δεν κάναμε τίποτα!και εκεί μας έπιασε ο σύντροφος μου στα πράσα!δεν μπορούσε να το προσπεράσει αλλά ούτε κ θύμωσα!εγώ δεν έδωσα και πολύ σημασία στις αντιδράσεις του σαν να μη με ένοιαζε καθόλου!και εκεί ξύπνησα! ευχαριστώ!
τζορτζινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Το κουδούνι είναι ηχητικό σήμα επίσκεψης ή εισόδου αλλά ταυτόχρονα και σήμα για το τέλος ή την αρχή μιας κατάστασης. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κουδούνια.

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.