ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ

Γεια σας!!ειδα στον υπνο μου την νεκρη γιαγια μου ξαπλωμενη στο κρεβατι της αρρωστη κ οτι της διναμε να φαει σοκολατα....μετα απο αυτο αυτο εγω καπου ηθελα να παω μπηκα σε ενα ταξι αλλα εβρεχε πολυ μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει;
ΕΛΕΝΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας, λέει το ρητό. Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου να σου προσφέρουν δώρα, τις περισσότερες φορές πρέπει να προσέξεις πολύ. Δες τι εξήγηση δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με δώρα.

Όταν κάποιος βλέπει ένα όνειρο με έναν ψίθυρο, αυτό μπορεί να έχει ποικίλες ερμηνείες. Το συνολικό νόημα αυτού του ονείρου εξαρτάται από το περιβάλλον, τον χαρακτήρα του ψιθύρου και τα συναισθήματα που συνοδεύουν το όνειρο.

Ααααχ, έρωτας, έρωτας. Πόσο συχνά βλέπουμε ένα όνειρο όπου ερωτευτήκαμε τον τάδε ή μας ερωτεύτηκε ο δείνα; Ο έρωτας είναι καθημερινή ανάγκη του ανθρώπου και γι'αυτό τον απασχολεί πολύ και στα όνειρα.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.