Σκυλι πηρε μορφη μωρου

Κάποιος μας αφησε το σκυλί για λιγο να το προσέχουμε αλλα απο την συμπεριφορά του φάνηκε λες και θα το εγκατέλειπε σε εμας..ήμουν με εναν φίλο μου βραδυ που έχει και αυτος σκυλο,και θυμήθηκα το σκυλι που μου είχαν αφήσει να προσεχω οτι δεν του χα δωσει νερο φαΐ και οτι δεν τον εκανα και βολτα. Παω σπιτι ερχεται το σκυλι και κανει χαδακια του δίνω νερο και φαΐ κ ηθελα να το βγαλω βολτα αλλα αρχησε η βροχη και δεν μπορεσα. Αλλα η μαμα μου ειπε να του κάνουμε ευθανασία αν δεν ερχοταν το αφεντικό του να το πάρει και εγω στεναχωριθηκα και οπως το κοιταζα αυτο πηρε μορφή μωρου με πολυ μεγαλα και στρογγυλά ματια και με κοίταζε με ενα παράπονο και φόβο παράλληλα
Μαριος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Τα χόρτα είναι μια βασική τροφή για τον άνθρωπο από τότε που έμαθε να μαγειρεύει. Τι εξήγηση δίνει όμως ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας χόρτα;

Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα όνειρά μας. 

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.