καράβι και θάλασσα

γεια σας .έχω δει 2 όνειρα τώρα τελευταία με καράβι κ θάλασσα. γενικά το καράβι είναιένα από τα πιο συνηθισμένα ονειρα μ.ένα βράδυ είδα πώς ήμουν μέσα σε ένα μεγάλο πλοίο αυτό που πάνε Ιταλία Ελλάδα κ πήγενα ταξίδι, ήταν κ άλλοι γνωστοί μ εκεί κ είδα το πλοίο να περνεί στροφή για να γυρίσει για να αραξει στο λιμανι,εγώ κάπως φοβήθηκα εκείνη την ώρα κ έλεγα με το μυαλό μου μ ότι γυρίζει πολύ γρήγορα κ θα χτυπήσει πάνω στο τοίχο, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα σοβαρό. άραξε κανονικά κ είδα τη θάλασσα πριν βγούμε έξω γαλανη.έγινε μια ανακατωσουρα εκεί πριν κατεβουμε,τέλος πάντων δε το θυμάμαι κ καλά. προχτές το βράδυ είδα ότι πάλι πήγαινα ταξίδι με πλοίο κ καθόμουν ακριβώς μπροστά στη μύτη του καραβιου,μπροστά έβλεπα ένα καπετάνιο να κατευθείνεί το πλοίο έμοιαζε με ένα ηθοποιό, πίσω μ σε ένα παγκάκι καραβιου είδα να κάθονται ένας θείος μου με την γυναίκα του κ εγώ είπα στη θεία μου ότι σε λίγο θα νυχτωσει κ θα έχει κύμα πολύ η θάλασσα θα έχει πολύ ντραμουντανα μπορεί κ να βρέχει πιο κάτω, η θεία μου μ μ είπε ότι τώρα είναι πολύ ηρεμη η θάλασσα κ το καράβι ταξιδεύει πολύ ηρεμα.εγώ φοβόμουν ότι θα βρούμε κύμα πολύ μπροστά μας κ οτι κινδινευοουμε ..γενικά είδα ήρεμο ταξίδι .τι να σημαίνει.;
Βαλεντινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα κέρματα και τα νομίσματα.

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Το να δεις στάχτη δεν είναι καθόλου καλό όνειρο.

Συμβολίζει ότι θα έχεις αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ τα ερωτικά σου θα πάνε κατά διαόλου.