Γάμος της αδερφής μου

Καλημέρα σας!Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν καλεσμένη στο γάμο της αδερφής μου με τον άντρα της κ ήμασταν όλοι οι καλεσμένοι -συμπεριλαμβανομένης κ της αδερφής μου- με απλά καθημερινά ρούχα.Ο γάμος τελικά δεν έγινε, γιατί η αδερφή μου δεν ήθελε.Σημειωτέον ότι η αδερφή μου είναι ήδη παντρεμένη με τον άνθρωπο που είδε ότι θα παντρευόταν. Θα εκτιμούσα μια ερμηνεία του ονείρου εκ μέρους σας κ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αγγέλα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μπερδεμένες κλωστές σημαίνουν αναποδιές και δυσκολίες στις δουλειές σου και πιθανώς αποτυχία στα σχέδια που κάνεις

Η κοπέλα που θα ονειρευτεί χρυσή κλωστή, γρήγορα θα κάνει ένα καλό γάμο και θα ευτυχήσει.

Αν κάποιος δει να ράβει με μαύρη κλωστή, είναι οιωνός άσχημα νέα ακόμα και θάνατο.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.

Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τουαλέτα.

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.