Το ιδιο ατομο

Εδω και πολυ καιρο βλεπω σχεδον καθε βραδυ στον υπνο μου ενα ατομο το οποιο το ηθελα πολυ αλλα ποτε δεν εγινε κατι μεταξυ μας. Δεν βλεπω κατι συγκεκριμενο π.χ οτι καθομαστε στην ιδια παρεα , οτι μιλαμε γενικα πραγματα.
Βέρα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Δυστυχώς, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία. Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό. Εδώ θα δούμε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για την κηδεία.

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Τα λεμόνια στο όνειρο έχουν διττή σημασία. Γιατί όπως και στην πραγματικότητα, τα λεμόνια έχουν μια ομορφιά και ένα ωραίο χρώμα όταν απλώς τα βλέπεις ή τα κρατάς, αλλά όταν τα δαγκώσεις σε ξινίζουν.