Η νεκρη μητερα μου

Ειδα τη μητερα μου που πεθανε πριν 2 χρονια οτι ηραν ζωντανη. Επεστρεψε και κατοικουσε κανονικα στο πατρικο μου σπιτι στο οποιο δεν πηγαινω πια. Τη ρωτησα τι συνεβη και μου ειπε οτι ειχε πεθανει αλλα μετα απο λιγο ξαναηρθε στη ζωη. Τη ρωτουσα γιατι εμφανιστηκε μετα απο πολλους μηνες αλλα δε μου απαντησε
Μαρια σαλαπατα

Ετικέτες

σταυρος

πριν από 3 χρόνια 5 μήνες

η μητερα μου εχει πεθανει απο το 2008 κ τη βλεπω συχνα στον υπνο μου. Τωρα την είδα να πλενει τα ρουχα στη θαλασσα και ταυτοχρονα να πνιγεται, βουταγε και εσκυβε να τα πιασει απο το πατο της θαλασσας, να τη βλεπω να τη ρωταω αν ειναι καλα κ παρολο που δυσκολευοταν να αναπνευσει να μου λεει οτι ειναι μια χαρα. Της ειπα μανα ασε τα ρουχα κ βγες απο τη θαλασσα κ αμεσως μετα ηταν μεσα στο αυτοκινητο μου κ προσπαθουσε να παρει ανασες κ σχεδον να πνιγεται. Μετα ξυπνησα τρομαγμενος. (εχω χασει γονεις κ 2 αδελφια κ η αληθεια ειναι ότι ολοι τους ερχονται πολυ συχνα στον υπνο μου. Ευχαριστω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Καλό όνειρο! Το ανθόνερο συμβολίζει το αγνό και το όμορφο, και στα όνειρα μας είναι οιωνός για χαρά, επιτυχίες, τύχη και καλές ειδήσεις.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.