ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Εχθές το βράδυ είδα ένα όνειρο. Είχε πεθάνει η μητέρα μου (δεν είδα από τι ή πως απλά την βρήκαν πεθαμένη)και την είδα μέσα στο φέρετρο με καθημερινά ρούχα ξαπλωμένη. Το φέρετρο ήταν μέσα στην νεκροφόρα.και η νεκροφόρα ήταν παρκαρισμένη έξω από την πόρτα του φροντιστηρίου που έχει. Κάποια στιγμή εγώ και τα αδέρφια μου ειμασταν μόνοι ανάμεσα στο φροντιστήριο και την νεκροφόρα και ξαφνικά εγώ και η αδερφή μου βρεθήκαμε με δυο μπουκέτα λευκά λουλούδια και πάμε να της τα αφήσουμε. Όταν ανοίγουμε λοιπόν την πόρτα της νεκροφόρας, βάζουμε τα λουλούδια πάνω από τα χέρια της και πετάγεται και σηκώνει το κεφάλι και μας λέει καλημέρα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Και μετά ξύπνησα. Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό?
Γιώργος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Είδες άγαλμα στο όνειρο σου; Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για τα αγάλματα στα όνειρά μας. Διάβασε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.