γενέθλια θανάτου

Είδα ότι ήμουν σε ένα κλαμπ για τα γενέθλια ενός φίλου μου (τον συγκεκριμένο τον έχω ερωτευτεί αλλα δν του το έχω πει) με συνόδευε ένας κύριος αλλά κουτσός και όταν πήγα να ευχηθώ στον φίλο μου σαν να με αγνόησε και μίλησε μόνο στον κύριο που με συνόδευε και γενικά έκανε σαν να μη με έβλεπε. Μετά όταν τον είδα μόνο του πήγα και του μίλησα τοτε μου έδωσε σημασία αλλά θυμάμαι να του λέω "με σκότωσες ενώ εγώ σ' αγαπούσα" αυτό του είπα και βγήκα έξω σε ένα μπαλκόνι τότε έρχεται πολύς κόσμος κι εκείνος ήρθε δίπλα μου ενώ τοτε του έφερναν να σβήσει την τούρτα και χωρίς να πω τίποτα μου λέει "σε παρακαλώ σταμάτα" μετά που έσβησε την τούρτα αλλάζει σκηνικό και εμφανίζομαι στην ταράτσα του σπιτιού μου μαζί με μια κοπέλα που δν ήξερα και μου λέει "μην το κάνεις" μετά μπήκα στο δωμάτιο που έχουμε και κάθισα μπροστά στο παράθυρο ενώ άκουσα φωνές μαζί κι εκείνου που μου αρέσει, ήταν 3 άντρες μπήκαν στο δωμάτιο και άρχισαν να τσακώνονται λέγοντας σε εκείνον που μου αρέσει "τη σκότωσες"και άρχισαν να τσακώνονται, όμως κανείς δν έβλεπε εμένα λες και ήμουν φάντασμα, τότε άρχισα να κλαίω και μετά ξύπνησα
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.