Γυναικα-φαντασμα

Καλησπερα σας. Το ονειρο που θα σας διηγηθω εχει τουλαχιστον ενα μηνα που το εχω δει αλλα θα ηθελα την αποψη σας. Ημουν στο δωματιο ενος σπιτιου παλιου. Στο δωματιο που ημουν υπηρχε μονο ενα τραπεζι με καρεκλες και ενα μπωλ. Ολα τα επιπλα ηταν παλια και φαινονταν βρωμικα, σαν απο σκουριασμενο σιδερο. Το πατωμα ηταν σαν απο χωμα και πετρες οπως στις καλυβες παλια και το δωματιο γενικα ηταν σκοτεινο, ειχε μονο μια λαμπα πανω απο το τραπεζι. Ημουν με 2 φιλες μου ( στη πραγματικοτητα δε τις ξερω). Καθομουν αντικριστα στο τραπεζι με την μια (το τραπεζι ηταν στη μεση του δωματιου) και ξαφνικα κοιταω δεξια μου διπλα στον τοιχο, ηταν η αλλη φιλη μας καθισμενη στα γονατα της, ειχε μπροστα στο στομα της το μπωλ και ετρεχε πολυ αιμα απο τα πισω της δοντια. Το αιμα ηταν κατακοκκινο. Φαινοταν απελπισμενη και ξαφνικα εξαφανιστηκε. Εκεινη τη στιγμη ειπα στην αλλη μου φιλη παμε να ψαξουμε στο υπολοιπο σπιτι καπου εδω πρεπει να ναι. Με το που ανοιξα την πορτα ειδα ενα γυναικειο φαντασμα με πρασινο μακρυ φορεμα να μου ουρλιαζει εντονα, να νιωθω εναν απιστευτο ανεμο προς το μερος μου και το φαντασνα να με πλησιαζει. Εγω δεν τρομαξα και προσπαθουσα να κλεισω τη πορτα αλλα το φαντασμα ολο και πλησιαζε προς εμενα. Με κοιταγε εντονα στα ματια και καποια στιγμη αρχισα να αγχωνομαι επειδη ειχε ερθει κυριολεκτικα μπροστα απο το προσωπο μου, καπου εκει ξυπνησα. Εδω να πω πως εχω ξαναδει γυναινειο φαντασμα να μου ουριαζει και να νιωθω εντονο ανεμο να ερχεται καταπανω μου, ομως αυτη τη φορα υπηρχαν 2 διαφορες. Πρωτον, τα χαρακτηριστηκα τουμ φαντασματος φαινοντουσαν κανονικα, μπορω να πω πως καταλαβα πως ηταν φαντασμα επειδη αιωρουνταν, απο πανω ηταν σαν μια γυναικα. Τις προηγουμενες φορες ηταν μια σκετη γυναικεια φιγουρα με καπως λευκο φορεμα. Δευτερον, τις αλλες φορες φοβομουν πολυ με το που αρχιζε να ουρλιαζει. Αυτη τη φορα ομως δε φοβηθηκα (τουλαχιστον αρχικα). Πειτε μου την αποψη σας για το συγκεκριμενο ονειρο και για το γεγονος πως εχω δει ξανα και αρκετες φορες (3-4) αναλογο ονειρο.
Δήμητρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.