Ειδα την μητερα μου να πνίγεται

Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν με την μαμα μου που δεν ζεις πλεον εδω κι 7 μηνες..λεει οτι ηταν νεα και φορούσε μαυρα ρουχα..και στο χερι της κρατούσε μια φωτογραφία που ειχε την μεγαλύτερη μου αδελφή αγκαλιά κι οτι στην φωτογραφία η αδελφή μου ηταν 5 χρονων αλλα η μητερα μου στην φωτογραφία ηταν ιδια με τα ιδια ρουχα μαλλια..μετα μιλούσαμε και ξαφνικα εμφανίστηκε να περπατάει μεσα στην νυχτα μόνη της στον δρομο που απεναντι στο στενό ειναι το σπιτι μας...εκει εμφανίστηκε το αγορι μου μαζι απ'το πουθενα και του λεω γιωργο κατι δεν παει καλα με την μαμα μου παμε να την παρακολουθησουμε..μου ειπε παμε..πηγα σ'έναν θάμνο και κρυφτηκαμε και ειδα την μητερα μου κατω απο ενα δεντρο όρθια να εχει παρει μια κουλούρα που ειναι μεσα Αλυσίδα για τα μηχανάκια να την βαζει αναμεσα απ'τον λαιμο της σήκωσε το κεφαλι της ψηλά κοιτώντας το δεντρο την βλέπω και τρέχω απεναντι της λεω μαμα τι κανεις εκει;; και μου απάντησε τιποτα, τιποτα και πέταξε την αλυσίδα κατω...πετάχτηκα απ'υπνο μου ξαφνικαα.!! Ππφφ τι ηταν αυτο το όνειρο;; Μπορειτε να μου εξηγήσετε;; Ευχαριστω πολυ.!!
Αννα Μαρια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Αν ονειρευτείς σωλήνες, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά προβλήματα και στενοχώριες και ψάχνεις για κάποια λύση.

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.