Δεντρα/δασος με πολλα φθινοπωρινα φυλλα

Ειμαι καπου κ 2 γυναικες υποτιθεται οικειες μου μιλουν απαξιωτικα σε μια οικογενεια γυφτων (στο ονειρο δεν ειχαν την κλασσικη εμφανιση γυφτου),φευγουμε απο τον χωρο αυτο κ τρεχουμε μεσα απο δασος με δεντρα κ κατω φυλλα φθινοπωρινα για να φθασουμε σπιτι, αυτες δεν προλαβαινουν γινονται δεντρα επειδη τις καταραστηκαν.εγω κοιταω αφωνη το θεαμα . Το σκηνικο που εξελισσεται ειναι σε σουρουπο . Κ ξαφνικα μια γυναικα που στην πραγματικοτητα ειναι συγγενικο μου προσωπο μου το διηγειται ολο αυτο, δηλ σαν να μου εξηγησε πως δημιουργηθηκαν αυτα τα 2 δεντρα σε εκεινο το σημειο κ μιλωντας εφθασα σπιτι μου απορημενη κ ισως λιγο λυπημενη για το πως αυτες οι 2 γυναικες κατεληξαν σε δεντρα
Ρουλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.