ποντίκι στον ύπνο μου

Το όνειρο το είδα ξημερώματα κυριακής μετά της 03.00. Ήμουν λέει στο κρεβάτι και προσπαθούσα να κοιμηθώ ,αντιλαμβανομουν ένα μικρο ποντικι να βγαίνει από καπου αλλα δεν μπορούσα να το δω καλα και που πήγαινε. Οταν σηκώθηκα να το ψάξω έβρισκα 3-4 μικρά ποντίκια να κάθονται σε ένα σημείο του τοιχου διπλα σε μια πορτα και μόλις πήγαινα να τα σκοτώσω φεύγανε και κρυβόντουσαν.Αυτο έγινε 2 φορές και την τριτη φώναξα την μητέρα μου να με βοηθήσει να τα σκοτώσω ,οταν ήρθε στο δωμάτιο που ήμουν και άνοιξε την πορτα και το φως αρχισαν να φεύγουν ξανά αυτά που ήταν στον τοιχο και βγήκαν αλλα 3-4 μικρά κάτω από την πορτα.Μολις μπήκε στο δωμάτιο σήκωσε και τα σκεπάσματα να δει άμα είχε από κάτω τίποτα αλλα δεν είχε ....εχει πολύ σκόνη όμως κάτω από τα σκεπάσματα σαν να μην είχαν τιναχθει .Τελικα δεν καταφέραμε να τα σκοτώσουμε εάν και ήταν πολύ μικρά ποντικάκια.
Παναγιώτης

ονειροκριτης

πριν από 7 μήνες 4 εβδομάδες

Το όνειρό σου με το ποντίκι δείχνει άγχος για προβλήματα που αντιμετωπίζεις και δεν μπορείς να αντέξεις.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Μολονότι τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ευημερία, πλούτη και καλή υγεία, δε συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπετε στο όνειρο σας να ψήνετε ψωμί.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μέλισσες να πετούν σε σμήνος, σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη.

Πολλές μέλισσες που πηγαινοέρχονται στην κυψέλη, σημαίνουν χαρά, ευτυχία, αφθονία και αγάπη στην οικογένεια σου.

Το μουγκρητό είναι φυσιολογική έκφραση ανθρώπων και ζώων και μπορεί να είναι από δυσκολίες αλλά μερικές φορές και από ευχαρίστηση...

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.