Στεναχωρο ονειρο

Καλημέρα,λίγο περίεργο το όνειρο κ δεν μπορω να βρω ερμηνείες... Είχα δυο πράσινα μήλα στα χέρια μου κ πήγαιναν να παίξω ενα τυχερό παιχνιδι ήμουν σίγουρη οτι θα μου φέρουν γούρι,αφού πήγα να παίξω μετα πήγα σε μια εκκλησία για εναν γαμο αλλά μπήκα σε λάθος αίθουσα κ πέτυχαν μια κηδεία κάποιου αγνώστου,είχε λίγο κοσμο κ μοιρολογουσαν αυτοι που καθοντουσαν στη πρωτη σειρα η εκκλησία έμοιαζε με καθολική κ ηταν παρα πολύ σκοτεινή αλλά τρομακτικά όμορφη κ περιποιημένη.όταν εκανα λαθος την αίθουσα ακουα μια φωνη πίσω μου να με λέει "γρουσουζα!" εν τέλη έφυγα απο εκεί κ πήγα να βρω τους δικούς μου σε ενα μαγαζάκι ουτε ξέρω που ηταν κ τι αλλά ηταν πολύ ανηφορικό μα δεν δυσκολευτικα να πάω ήμουν ενθουσιασμένη με τα πράσινα μήλα κ σιγουρη οτι ολα θα πανε καλά! Κάπου μέσα στο όνειρο θυμάμαι εναν αγριο σκύλο οτι του κρατούσα το λαιμό κ κατάφερα να τον κάνω να ηρεμησει..αυτά!
Χριστίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.