Εμετός, σαπιο μήλο, έντομο

Είδα στον ύπνο μου ότι είχα σπίτι τον φίλο του γιού μου. Το παιδάκι έκανε εμετό αλλά ήταν καλά. Του είπα να μην στεναχωριέται κι εγώ θα μαζέψω το μπάνιο από τον εμετό στο πάτωμα. Μετά ήρθε η μαμά του να τον πάρει. Της είπα για τον εμετό και ευτυχώς δρν στεναχωρήθηκε αλλά συνέχισε να χαμογελάει. Εγώ μετά πήγα να πάρω μια τσάντα θαλάσσης παλιά. Μέσα είχε κάτι αντικείμενα (ένα ρολόι κ.α.) και όπως άνοιξα την πλα'ι'νή θήκη είχε μέσα δνα μισοχαλασμένο σάπιο μήλο. Δεν μύριζε αλλά άρχισαν να βγαίνουν ψαλίδες (το έντομο). Εγώ δεν φοβήθηκα ούτε απομακρύνθηκα. Απλώς έκλεισα την τσάντα και είπα θα την πετάξω και δεν πειράζει. Όπως ήταν με τα λίγα πράγματα μέσα πήγα να την πετάξω.
Ελίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι ακριβώς βλέπει ότι συμβαίνει.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.

Αν δεις κλάμα στο όνειρό σου, η ερμηνεία εξαρτάται από το γιατί κλαις.

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας;