Κανείς δεν μπορούσε να μου πει τι ώρα είναι

Ήμουν σε μία αίθουσα και παρακολουθούσα την ομιλία ενός φίλου μου (είναι φίλος μου και στην πραγματικότητα). Είχα κάποιο ραντεβού αργότερα και κάποια στιγμή ρώτησα μία κοπέλα δίπλα μου τι ώρα είναι. Το ρολόι της όμως ήταν χαλασμένο και δεν ήξερε. Ρώτησα 4-5 άλλους ανθρώπους και κανενός το ρολόι δεν δούλευε. Οπότε δεν μπορούσα να μάθω την ώρα... Καθώς σκεφτόμουν τι να κάνω, είδα ένα ποντικάκι να εμφανίζεται και να κυκλοφορεί ανάμεσα στις καρέκλες. Μετά από λίγο είδα 1-2 ποντικάκια ακόμη να εμφανίζονται. Σηκώθηκα κι έφυγα από την αίθουσα για να πάω στο ραντεβού μου, χωρίς να έχω ιδέα τι ώρα είναι... Ένιωθα μία μικρή ανησυχία για το αν θα είμαι στην ώρα μου.
Βιολέττα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.