Μικρό άσπρο λίγα γεωμετρικά πολύχρωμα σχέδια φίδι.

Καλησπέρα σας. Είδα ένα μικρό άσπρο θυμωμένο φίδι που είχε σε όλο το σώμα μικρά γεωμετρικά πολύχρωμα σχέδια, να έχει δαγκώσει το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού. Δεν φοβόμουν απλά είχα εκνευριστεί γιατί ήρθε και το κάνει αυτό και δεν με αφήνει. Δεν έκανα κάτι για να το διώξω. Το φίδι ήταν θυμωμένο σαν να μου έδειχνε ότι δεν θα με αφήσει να προχωρήσω σε αυτό που έχω ξεκινήσει. Ο χώρος που έγινε όλο αυτό δεν ήταν ξεκάθαρο διότι όλα ήταν άσπρα. Αν δεν κάνω λάθος το όνειρο το είδα ξημερώματα Δευτέρας κι όχι βράδυ Κυριακής. Θα ήθελα αν μπορούσατε να μου δώσετε μια ερμηνεία σε όλο αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Jenny Pappa

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.