ετοιμασια νυφης και νυφη σοκαρισμενη

Είδα ότι ήμουν νύφη ενώ είμαι σε σοβαρή σχέση,ήμουν σε ένα πολύ φωτεινό δωμάτιο φορούσα σατέν άσπρη νυχτικιά-babydoll και από πάνω άσπρη σατέν ρόμπα,περνούσε όλος ο κόσμος να με χαιρετήσει να με δει συγγενείς και φίλοι άλλα εγώ ήμουν πολύ ζαλισμένη από όλον αυτόν τον κόσμο γύρω μου,έψαχνα παντού την κολλητή μου μήπως και με γλιτώσει να τους βγάλει έξω από το δωμάτιο γιατί ήθελα να ετοιμαστώ με την ησυχία μου αλλά δεν ήθελα να φανώ κακιά την ημέρα του γάμου μου. Από την μια ήμουν πολύ χαρούμενη που επιτέλους θα κάναμε αυτό το βήμα με τον γάμο και θα προχωρούσαμε μαζί στην ζωή αλλά φρίκαρα και με όλον αυτόν τον κόσμο να με ζαλίζουν να μου μιλάνε όλοι να μην ξέρω σε ποιον να απαντήσω πρώτα. Εκεί που μου έκαναν τα μαλλιά σηκώθηκα έφυγα και κατέβηκα κάτω. Το σπίτι που ετοιμαζόμουν ήταν με πέτρα εξωτερικά,ήταν πολύ μεγάλο και διώροφο,είχε καρέκλες και τραπέζια έξω στην αυλή και είχε και εξωτερική σκάλα για να κατέβεις κάτω. Κατέβηκα κάτω και έψαχνα να βρω την κολλητή μου που ήταν στο κάτω το σπίτι είχε και την κόρη της και έπινε με κάτι άλλες γυναίκες,της τα έψαλα γιατί εγώ στο γάμο της ήμουν συνέχεια δίπλα της και κρατούσα την μικρή και όλα τα έκανα ενώ αυτήν στον δικό μου μπεκροπίνει..της είπα να φέρει την μικρή πάνω να της κάνουν τα μαλλιά για να την ντύσουμε κιόλας. Ανέβηκα πάνω ήρθε κι εκείνη χωρίς να πει κουβέντα και όταν ήρθε η ώρα να βάλω το νυφικό μου ήθελα λίγα άτομα αλλά πάλι δεν είπα τίποτα,με έντυσαν μου τελειωποίησαν μαλλιά και μακιγιάζ και πριν να βγούμε φωτογραφίες ήθελα πολύ να μιλήσω στον δικό μου να μου πει ότι όλα θα πάνε καλά και όπως τα σχεδιάσαμε. Έψαχνα το κινητό μου αλλά δεν ήξερα ποιος το είχε πήγα στην αδερφή μου και δεν το είχε εκείνη και επειδή με είδε φρικαρισμένη με ρώτησε τι έγινε της είπα τίποτα...απλώς για πλάκα μετά της είπα ότι εγώ ακόμα και την τελευταία στιγμή μπορώ να μην παντρευτώ και με αγριοκοίταξέ γιατί ήταν μπηχτή για τον δικό της τον γάμο που ενώ δεν είχε καλύψει κενά παντρεύτηκε. Βρήκα μετά τελικά το κινητό μου και κατέβηκα τρέχοντας με το νυφικό κάτω να μην με ακούει κανένας και πήγα να πάρω τον δικό μου τηλέφωνο αλλά ο δικός μου είχε στείλει ήδη τον κουμπάρο μου να έρθει σε μένα λες και το ήξερε και μου έφερε ένα γραμμα από εκείνον που έλεγε ότι όλα καλά θα πάνε και θα με περιμένει στην εκκλησιά,το διάβασα,χαμογέλασα,κοίταξα τον κουμπάρο μου και αφού μου είπε εντάξει?όλα καλά τώρα?πήγαμε πάνω μου φόρεσαν τα παπούτσια και βγήκαμε φωτογραφίες μπήκα στο αμάξι και μετά εκεί ξύπνησα δυστυχώς...μέσα στο νυφικό μ ένιωθα υπέροχα και με την όλη διαδικασία της προετοιμασίας...αυτό ήταν..καλησπέρα σας!!!ελπίζω να με διαφωτίσετε όσο μπορείτε!!!ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Ευανθία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Το κρέας με όλη την ποικιλία του είναι μια βασική πηγή τροφής για τους περισσότερους ανθρώπους. Λόγω της καθοριστικής σημασίας του στη ζωή μας, υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες για τα όνειρα με κρέας ανάλογα με το είδος και τον τρόπο μαγειρέματος που βλέπουμε...

Αν ονειρευτείς σωλήνες, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά προβλήματα και στενοχώριες και ψάχνεις για κάποια λύση.

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Τα όνειρα με άμμο, γενικά είναι οιωνοί για απώλειες, προβλήματα και ανέχεια. Δείτε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.