Ατύχημα με αυτοκίνητο και νοσοκομείο

Είδα όνειρο ότι ο σύζυγος μου είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο, χωρίς να εμπλακεί άλλο αυτοκίνητο. Τον είδα που πετάχτηκε από το αυτοκίνητο ενώ ήμουν μακριά και προσπαθούσα να φτάσω εκεί που ήταν. Όταν έφτασα, είχε πολύ κόσμο και μιλούσε κανονικά σαν να μην είχε κάτι. Ξεκινήσαμε με άλλο αυτοκίνητο για το νοσοκομείο για μια τυπική εξέταση. Το αμέσως επόμενο που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στο νοσοκομείο μετά από επέμβαση, αφού έπαθα έμφραγμα και το έμαθα μετά και ο σύζυγος μου να είναι στην εντατική με εσσωτερική αιμορραγία και να μην με αφήνουν να τον δω. Επίσης έκλαιγα και για τους δύο μας μέσα στο όνειρο. Λίγο πριν ξυπνήσω από το όνειρο, είδα και δύο σκυλάκια διαφορετικού χρώματος που προσπαθούσαν να έρθουν κοντά μου, με εχθρικές διαθέσεις κι εγώ τα έδιωχνα. Τι σημαίνει;
Φρόσω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είδες άγαλμα στο όνειρο σου; Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για τα αγάλματα στα όνειρά μας. Διάβασε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Αν ονειρευτείτε να πιάνετε βατράχια, προσέξτε τα θέματα υγείας, γιατί αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας.

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λέει η παροιμία για αυτό το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να σχηματίζει λέξεις σκληρές για τον καθένα μας. Διάβασε εδώ την ερμηνεία των ονείρων με γλώσσα.