Νυχτερινο Κολυμπι

Ειδα οτι κολυμπουσα νυχτα μεσα σε μια απεραντη θαλασσα, στα βαθια, και εβλεπα εξω την παραλια, ερημη να απλωνεται σαν να μην ειχε τελος.Δεν ειχα αγχος στο ονειρο, αντιθετα μου αρεσε αυτο, απλα ενιωθα να εχω χαθει αλλα χωρις να με νοιαζει.Το νερο της θαλασσας ηταν μαυρο αλλα κρυσταλινο και πεντακαθαρο, χωρις κυματα, κι ο ουρανος καθαρος.Ξαφνικα εκει που κολυμπουσα προς τα μεσα, ειδα ενα τεραστιο τσουναμι να εμφανιζεται και να ερχεται καταπανω μου.Τρομαξα, αλλα εμεινα ακινητη, και τελικα περασε απο πανω μου χωρις ουτε να με πνιξει ουτε να με παρασυρει, κι εσκασε, προκαλωντας μονο ενα μικρο σεισμο, στην ακτη, χωρις αλλες καταστροφες.Συνεχισα τοτε το κολυμπι μου βγαινοντας προς την ακτη, να μην ερθει αλλο τσουναμι, αλλα χωρις να φοβαμαι, κι εκει ξυπνησα.Περναω ενα προβλημα υγειας συν την απωλεια ενος αγαπημενου προσωπου αυτη την περιοδο, και αισθανομαι οτι το ονειρο σχετιζεται καπως με αυτο.
Σπυριδουλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με δαχτυλίδια δε θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.

Η εκκλησία, όπως και να παρουσιαστεί στο όνειρό σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πολύ καλές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας καθώς και άνοδο επαγγελματική και οικονομική.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.