Ανατίναξη σπιτιού

Καλημέρα σας είδα στον ύπνο μου πως ήμουν στο σπίτι που έμενα με τον πρώην σύζυγό μου με τον οποίο έχουμε χωρίσει 12 χρόνια, και ηταν και αυτός εκεί. Και για κάποιο λόγο που δεν ξέρω έβαλε δυναμίτη γύρω γύρω στο σπίτι ( το σπίτι βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας τριώροφης οικογενειακής πολυκατοικίας ) και το ανατίναξε. Για ένα περίεργο λόγο το σπίτι κόπηκε οριζόντια, χωρίστηκε αλλά δεν έπεσε . Κόπηκαν τα πάντα , τοίχοι κολώνες όλα, Υπήρχαν ραγισμένοι τοίχοι με χιαστά ραγίσματα αλλά το σπίτι δεν έπεσε τελείως. ένοιωθα φόβο κ έτρεμα κ αναρωτιόμουν αν θα προλάβω να βγω έξω πριν πέσει όλη η πολυκατοικία. Στην πολυκατοικία αυτή σήμερα μένει ο πατέρας του και η αδελφή του και αυτός με την σύντροφό που είχε όταν χωρίσαμε. Δεν έχουμε καμία σχέση και δεν μιλάμε πάρα σπάνια αν τύχει.
Νανά

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.