Πισίνα σπιτι

Ήταν ζωντανό όνειρο και σημειώστε οτι βλεπω σπάνια ονειρα. Είχαμε πισίνα μέσα στο έδαφος στο εξοχικό σπίτι που την είχε σκάψει ο άγνωστος γείτονας και την μοιραζόμασταν και γιαυτο εγώ ήμουν έντονη διερωτουμενη πως το έκανε αυτό χωρις να το γνωρίζουμε κ να συμφωνησουμε ;;; το σχήμα της ήταν παράξενο, δλδ ορθογώνιο μεν αλλα έκανε μια προεξοχή ένα άλλο τετράγωνο περίπου μέρος που ήταν στο δικό μας οικόπεδο και ο άλλος γνωστός γείτονας με τον οποίο δεν μιλάμε επέμενε οτι είναι καλό γάργαρο νερό από πηγή και να μην γκρινιάζω. Μέσα σε όλη την πισίνα κολυμπούσαν αρκετά άτομα, θυμάμαι παιδιά έβλεπα χέρια πόδια να κινούνται, ήταν σούρουπο, κ διαμαρτυρομουνα πότε θα κάνουμε εμείς μπάνιο κ το δικό μου παιδί. Παράλληλα χωρίς να την δω αναφέραμε απλά , ήταν κ ο άντρας μου που επίσης δεν τον έβλεπα, την δίκη μας πισίνα που πραγματικά υπάρχει και είναι πλαστική μεγάλη αλλα οχι κανονική είναι υπέργεια δλδ πάνω στο έδαφος στήνεται, οτι πλέον δεν την χρειαζόμαστε κ μπαίνοντας συην κουζίνα μας ειδα στα ντουλάπια στίγματα μικρά μαύρα υγρασίας που εξηγήσαμε από την πλαστική πισίνα , αλλα δεν νας ένοιαζε γιατι πια θα την βγάζαμε κ θα τελείωνε κ η υγρασία. Το παράξενο είναι οτι το οικόπεδο του εξοχικού ήταν σε διάταξη των γονιών μου (οχι το δικό μας που είναι άλλο) , με κουζίνα ντουλάπια πισίνα πλαστική κλπ... τα δικά μας. Ξύπνησα με αίσθημα οτι ειμαι χαρούμενη που εχω πισίνα κλπ...& ήσυχη για το καθαρό νερό της κανονικής πισίνας στο οικόπεδο μας κ οτι η υγρασία φεύγει εύκολα από το σπίτι Αυτά. Αναμένω την ερμηνεία σας. Ευχαριστω ΜΚ
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.

Μολύβι-μολυβάκι μου... Τι σημαίνει όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα ή περισσότερα μολύβια; Πότε είναι καλό και πότε κακό όνειρο;