Είδα την νεκρή γυναίκα μου ανυσηχη

Καλησπέρα σας, Με αφορμή το παρακάτω όνειρο θα επιθυμούσα την ερμηνεία του: Μετά από δυο μήνες απουσίας της γυναίκας μου λόγο θανάτου από Καρκίνο σε μικρή ηλικία την είδα σήμερα στον ύπνο μου για πρώτη φορά, το όνειρο ήταν βαρύ και έντονο η γυναίκα μου πολύ κινητική, θυμωμένη - παραπονεμένη (γιατί έγινε αυτό και έφυγε) και μου μιλούσε με έντονο ύφος. Ο λόγος ήταν ότι δεν της άρεσε εκεί που βρίσκονταν ενώ εγώ παράλληλα προσπαθούσα να την ηρεμήσω λέγοντας ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τώρα και πρέπει να ηρεμήσεις. Για όσο κράτησε αυτό οι σκηνές στο όνειρο ήταν άχρωμες (σαν να βλέπεις ασπρόμαυρη ταινία) και δεν υπήρχε σταθερός χώρος. Το όνειρο ξεκίνησε από ένα άγνωστο άδειο εσωτερικό χώρο, μετά σε ένα δωμάτιο το οποίο ανήκει στο πατρικό μου και μετά σε ένα τρίτο δωμάτιο από το πατρικό της σπίτι, εγώ το ένιωσα αυτό σαν να περιφέρεται κ εγώ να προσπαθώ να την ηρεμήσω από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς να καταλαβαίνω το πότε τα δωμάτια άλλαζαν. Σε όλη αυτή την ένταση ήθελα να Ξυπνήσω ενώ εκείνη παράλληλα έφευγε προς ένα άλλο τέταρτο δωμάτιο και θυμάμαι να της λέω κάτσε να το συζητήσουμε μην φεύγεις πού πας ; *Στην παράλληλη προσπάθεια να ξυπνήσω ένιωθα σαν να με πατάει κάποιος στην πλάτη και προσπάθησα πολύ μέχρι να τα καταφέρω. Για περεταίρω βοήθεια: δεν μου ζήτησε τίποτα, καταλάβαινα την συζήτηση μας, δεν φιληθήκαμε, υπήρχε απόσταση μεταξύ μας σε κάθε δωμάτιο, δεν μου υποδείκνυε τίποτα, δεν με κάλεσε κοντά της, Ευχαριστώ,
Γιάννης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τουαλέτα.

Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια, σημαίνει ότι υπάρχουν κουτσομπολιά γύρω από εσένα.

Τα όνειρα με ψυγεία δεν είναι συχνά, ωστόσο όταν τα βλέπετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ακριβώς είδατε. Γιατί ο συμβολισμός του ψυγείου αλλάζει ανάλογα με το πως το είδατε, άδειο ή γεμάτο, λευκό ή μαύρο.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Κατά τον ονειροκρίτη, ένας φάκελος στο όνειρο σου προμηνύει ότι θα μάθεις νέα. Το τι είδους νέα θα είναι εξαρτάται.

Αν δεις ότι κλείνεις έναν λευκό φάκελο, όλες οι υποθέσεις σου στα επαγγελματικά θα τελειώσουν καλά και γενικά τα οικονομικά σου θα ανθήσουν.