Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ψυγείο

Τα όνειρα με ψυγεία δεν είναι συχνά, ωστόσο όταν τα βλέπετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ακριβώς είδατε. Γιατί ο συμβολισμός του ψυγείου αλλάζει ανάλογα με το πως το είδατε, άδειο ή γεμάτο, λευκό ή μαύρο.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στo όνειρο σας ένα κλειστό ψυγείο, σημαίνει γενικά πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια. Κατά μία άλλη έννοια, αν ονειρευτείς ένα κλειστό ψυγείο, σημαίνει ότι θα ψυχρανθείς με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, πιθανόν την μητέρα ή τον πατέρα σου από δικό σου λάθος.

Αν δείτε πως βάζατε πάγο σε ψυγείο, είναι οιωνός πως θα πέσετε σε δυσμένεια στη δουλειά σας.

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι βάζεις πράγματα και γεμίζεις ένα ψυγείο, σημαίνει ότι σύντομα θα μάθεις ένα σπουδαίο μυστικό που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση. Αν όμως δείτε ότι βγάζεις πράγματα από το ψυγείο, να περιμένεις ένα απρόσμενο επισκέπτη.

Αν το ψυγείο που θα ονειρευτείς είναι γεμάτο με τρόφιμα, σημαίνει οικογενειακές χαρές και λεφτά. Αν όμως τα τρόφιμα είναι σάπια, σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα και στενοχώριες.

Αν δεις ένα μαύρο ψυγείο και σε τρομάζει, είναι οιωνός για καλά κρυμμένα μυστικά που δεν γνωρίζεις στην οικογένειά σου. Αντίθετα, αν δεις όνειρο με ένα λευκό ψυγείο σημαίνει ότι τα μυστικά αυτά γρήγορα θα σου αποκαλυφθούν.

Σχόλια1

Betty

πριν από 8 χρόνια 6 μήνες

Είδα ότι έπλενα ένα πολύ βρώμικο ψυγείο στο μαγαζί που δουλεύω.Τι σειρήνες αυτο