Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ζητιάνος

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Αν είδες όνειρο με κάποιον άλλο να ζητιανεύει θα έχεις τύχη και πιθανώς να κερδίσεις κάποια λεφτά.

Αν δεις ένα μικρό παιδί με βρώμικα χέρια να είναι ζητιάνος σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις προσωρινές δυσκολίες στην εργασία ή στα οικονομικά σου, αλλά σύντομα θα τα ξεπεράσεις όλα και τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Αν στο όνειρο σου δεις κάποιον συγγενή (πατέρας, μητέρα ή αδερφό) να είναι ζητιάνος, σημαίνει ότι αυτοί θα έχουν τύχη και ευτυχία.

Αν δεις ζητιάνο έξω από μοναστήρι ή εκκλησία να ζητάει ελεημοσύνη σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις τον σύντροφο ή κάποιον στενό συγγενή σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σχόλια1

Βασιλική

πριν από 3 χρόνια 4 μήνες

Ονειρεύτηκα ότι είδα μία ζητιάνα να χτυπά έντονα και με επιμονή την πόρτα μου και εγώ δεν της άνοιγα.Χτυπούσε την πόρτα ασταμάτητα.Εγώ έβλεπα ότι ήταν αυτή αλλά δεν της άνοιγα.Ηταν πολύ ζωντανό όνειρο! Τί μπορεί να σημαίνει?