Φωτιες, αστυνομια, φοβος

ημουν μια καθημερινη βραδυνη βολτα κατω στο Κεντρο του Αγρινιου, κατσαμε σε μια πλατεια, εγω ειχα μια μπυρα ενα μπουκαλακι νερο και εκανα ενα τσιγαρο. Σε μια στιγμη εφυγαν τα παιδια και ειπα να παω να κατσω στην ιδια πλατεια λιγο πιο πανω σε κατι ξυλινα. Εκει πανω ειχε αρχικα 3ης μικρες φωτιες (σε εναν καδο και κατι χαρτια, επισης εκει πανω δεν εχει καδους και τετοια) και ειχε και ενα λευκο σκυλο να με κοιταει. Προσπαθησα να σβησω τις φωτιες αλλα αρχισε να παιρνει και απο πισω μου κακ εφυγα γρηγορα, κατεβηκα τα σκαλακια και πηγα στο δρομο, εκει αρχισε να παιρνει φωτια σε 3-4 μερη μπροστα μου σαν να ηταν απο Βενζινη η φωτια και ετρωξα σπιτι. Ειδα την μαμα μου να βαφει εναν τοιχο και φοβομασταν για τον πατριο μου επειδη ηταν ακομα στο μαγαζι. Εξω βλεπαμε παντου να παιρνει φωτιες, να βλεπουμε σαν φωτια στον αερα να σκαει κατω και για γινονται εκρηξης σαν πολεμο, ειδα δυο ελικοπτερα της αστυνομιας θυμαμαι και μετα βγηκα στο μπαλκονι να προσεχω την μαμα μου και τα μικρα μοθ αδελφια για να μην ερθει τιποτα. Μολις βγαινω εξω, βλεπω λιγο πιο κατω απο το σπιτι μου αστυνομια (Σιγουρα 100 ατομα) και να μου λενε να μπω μεσα ειναι επικυνδυνο.
Ιωαννης Σισμανιδης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Το μουγκρητό είναι φυσιολογική έκφραση ανθρώπων και ζώων και μπορεί να είναι από δυσκολίες αλλά μερικές φορές και από ευχαρίστηση...

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.