Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Καρύδια (καρποί)

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;

Οι ερμηνείες των καρυδιών διαφέρουν ανάλογα με το πως ακριβώς τα βλέπετε.  Για παράδειγμα, αν ονειρευτείτε να κρατάτε ολόκληρα καρύδια στο χέρι σας, σημαίνει είτε ότι θα έχετε σύντομα δυσκολίες και γρίφους. Για τις ανύπαντρες γυναίκες όμως το ίδιο όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι θα βρουν ή έχουν βρει τον κατάλληλο σύντροφο για να ζήσουν μαζί και δεν αποκλείεται σύντομα να ντυθούν και νύφες.

Από την άλλη, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι σπας καρύδια, σημαίνει πως θα φύγουν όλες σου οι στενοχώριες.  Αν μάλιστα δεις ότι κρατάς σφυρί και σπάς καρύδια συνεχώς σημαίνει ότι είσαι αποφασισμένος να διαλύσεις κάθε εμπόδιο που θα συναντήσεις προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου.

Αν ονειρευτείς καρύδια που είναι κούφια ή σάπια, είναι οιωνός πως θα χάσεις ή θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με μια επαγγελματική υπόθεση υπόθεση.
Για τις παντρεμένες γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδιά τα κούφια ή σάπια καρύδια μπορεί να δηλώνουν και αδυναμία να κάνουν παιδιά είτε λόγω δικού τους προβλήματος είτε λόγω του συζύγου.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι φτιάχνετε γλυκό ή κέικ και χρησιμοποιείτε καρύδια (τριμμένα ή ολόκληρα) να περιμένετε χαρές και γλυκές περιπέτειες.

Σχόλια