σκυλια μασελες

δυο σκυλια το ενα μικρο σπιτικο να θελει να παιξουμε και να δαγκωνει παιχνιδιαρικα και πισω του φιλικο ενα λυκοσκυλο. Στο πλανο ειναι ενας γνωστος μου και βγαζει την κατω μασελα του την καθαριζει και την ξαναφοραει
Anastasios

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείς σφραγίδα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δουλειές σου.

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.