Η φίλη μου με τον άντρα μου

Γειά σος το όνειρο που είδα ήταν πρωί Κυριακής πολύ νωρίς και πετάχτηκα από τον ύπνο μου Είδα πως είχα ραντεβού με το αγορι μ να βγούμε είχα ετοιμάστει και του έστελνα μυνηματα και τον περιμένα ήταν σαν απογευματάκι σούρουπο Ξαφνικά άρχισε να μην μου απανταει Μετά από πολύ ώρα που δεν μου απάντουσε συνδέετε ξαφνικα στο ινσταγκραμ και αρχίζει να μ γράφει Βλεπωω έχει ανεβάσει φωτογραφίες την φίλη μου που έχουμε πολύ καιρό να βρεθούμε και ότι είναι μαζί σε μια καφετέρια στο χωριό του ενώ εκεί στις φωτογραφίες φένετε να έχει πολύ ήλιο. Του στέλνω και του λέει τι είναι αυτά και μου λέει (τώρα δν θυμάμαι ακριβός) ότι ταλαιπωρίθικε να την βγάλει φωτογραφιες Λέω δεν θες να ανεβάζουμε μαζι και ανέβασες αυτήν Και εγώ με πολλά νεύρα πεταχτικα από τον ύπνο μου
ΤΟΝΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο παλιάτσος είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται κάποιον άλλο, συνήθως με σκοπό να κάνει χιούμορ ή πλάκα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση παλιάτσος στην καθημερινότητά μας για να τονίσουμε αρνητικά γνωρίσματα ενός ανθρώπου.  Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παλιάτσους.

Τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά στο όνειρο έχουν αμφίσημη εξήγηση, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Κάποιες φορές δείχνουν πλούτο και ευτυχία, κάποιες άλλες φορές είναι «φυλακή» και δυστυχία, λέει ο ονειροκρίτης.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.