Ψάρια και κατσαρίδες

Είδα ότι βρισκόμουν στο σπίτι και ξαφνικά στις γωνίες στους τοίχους είχε ένα μικρό ζωντανό κόκκινο ψαράκι. Έπειτα αναρωτιόμουν πως γίνεται να φυτρώνουν τα ψάρια στους τοίχους. Από που μπαίνουν. Αργότερα σε άλλο μέρος του σπιτιού το ψάρι έγινε κατσαρίδα. Σε προσπάθεια του γιου μου να τη πιάσει είχε ανέβει στο αυτί του και περπάταγε. Και εγώ τρομαγμένη να του φωνάζω σκότωσε τη είναι πάνω σου.
Loukia

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.