Ψάρια και κατσαρίδες

Είδα ότι βρισκόμουν στο σπίτι και ξαφνικά στις γωνίες στους τοίχους είχε ένα μικρό ζωντανό κόκκινο ψαράκι. Έπειτα αναρωτιόμουν πως γίνεται να φυτρώνουν τα ψάρια στους τοίχους. Από που μπαίνουν. Αργότερα σε άλλο μέρος του σπιτιού το ψάρι έγινε κατσαρίδα. Σε προσπάθεια του γιου μου να τη πιάσει είχε ανέβει στο αυτί του και περπάταγε. Και εγώ τρομαγμένη να του φωνάζω σκότωσε τη είναι πάνω σου.
Loukia

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Αν δείτε στo όνειρο σας ψυγείο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα όνειρά μας. 

Τα χειροκροτήματα στα όνειρα έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες και η ακριβής ερμηνεία εξαρτάται από τις λεπτομέρειες του ονείρου. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με χειροκρότημα.