Έχω ένα μικρό σπίτι στους πρόποδες της Ακρόπολης, στην περιοχή Πλάκα..

Όπως λέω κ στον τίτλο Βλέπω συνέχεια πως το σπίτι μου είναι στην περιοχή της Πλάκας, φυσικά δεν μοιάζει καθόλου με το σπίτι που κατοικώ. #το Παγκράτι.. Είμαι δεμένη πολύ με έναν κάποτε φίλο μου που αγάπησα κ ερωτεύτηκα μέχρι πρότινος που άρχισε την χρήση μιας πολύ επικίνδυνης χημικής ουσίας που λειτουργεί όπως κ η κοκαινη κρατώντας ξύπνιους τους ανθρώπους τόσες μέρες που γίνονται παρανοϊκοί κ η συμπεριφορά τους αλλάζει τελείως.Με πλήγωσε πολλές φορές ,με χρησιμοποίησε για να πάρει έστω κ 5 ευρώ από μένα κοροϊδεύοντας με ότι δήθεν θα βρεθούμε κ θα κάτσουμε οι δυο μας χωρίς να με σέρνει από δω κ από κει για να καπνίζει αυτή την ουσία που είναι πολύ φτηνη μα κ πολύ επικίνδυνη .Συγχώρεσα πολλές φορές την άθλια συμπεριφορά του, γιατί εγώ τον γνώρισα κ ήταν τόσο καλός,τόσο ευγενικός κ προστατευτικός...Την τελευταία φορά που μου φέρθηκε λες κ ήμουν σκουπίδι, στέλνοντας απειλειτικα μηνύματα με χυδαίους χαρακτηρισμούς αποφάσισα να τον διαγράψω ολοκληρωτικά απτην ζωή μου θεωροντας πως "κάποτε είχα έναν φίλο που έδινα κ την ζωή μου για αυτόν μα τώρα πέθανε κ τό μόνο κοινό που έχουν είναι το ονοματεπώνυμο.Ομως ενώ αυτό συνέβη τον Ιούνιο.. τελευταία βλέπω σε καθημερινή βάση πως υπάρχει ένας όμορφος δρόμος που συνδέει το σπίτι μου με το δικό του κ είναι μονάχα 10 λεπτά απόσταση από το πατρικό μου σπίτι όπου δεν μένουν πια οι γονείς μου εκεί..στο Παλαιό Φάληρο και η πραγματική απόσταση από το δικό του στα Άνω Πατήσια είναι πάνω από ;μισή ώρα με συγκοινωνία..μα παίρνοντας αυτό το πολύ όμορφο ΠΕΖΌΔΡΟΜΟ (ο οποίος δεν υπάρχει στην πραγματικότητα) φτάνω στο σπίτι του.. Είναι τελείως διαφορετικό απτο πραγματικο του σπίτι.Ειναιια τεράστια πολυκατοικία παρά πολλά διαμερίσματα τον βλέπω στα σκαλιά της εξόδου,(πολύ μεγάλα σε μήκος πλατυσκαλα,που είναι πολλά κ στον αριθμό.. Τελευταία Βλέπω συνέχεια πως είναι μαζί με τον πρώην μου ο οποίος έχει πεθάνει.Ειδα ότι ήταν μπροστά με την μηχανή του και πίσω του ήταν ο πρώην μου που έχει φύγει από την ζωή, καθόταν σε μια μηχανή που ήταν συνδεδεμένε ένα έξτρα καρότσι πλάι κ με καλούσε να έρθω με το δικό του όχημα.Σημειωστε ότι κ οι 2 έχουν κοινό το μικρό τους όνομα Δημήτρης κ ο ένας κ ο άλλος κ κοινή καταγωγή από την Αρκαδία.. Το σκεφτόμουν πολύ,πως. Δεν αξίζει να πάω με αυτόν που με πρόδωσε μα ήταν τόσο τρυφερός μαζί μου που μπήκα σε μεγάλο δίλημμα.. Τελικά δεν ανέβηκα στο όχημα του νεκρού πρώην μου,μα ανέβηκα στην μηχανή του Δημήτρη που είχε πληγώσει αφάνταστα... Το όνειροε το σπίτι στην Πλάκα κ ο δρόμος των 10λεπτων που συνδέει το πατρικό μου με το δικό του επαναλαμβάνονται καθημερινά.
Εκάτη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κόσμο ή ένα πλήθος με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, καθώς τα όνειρα είναι υποκειμενικά και επηρεάζονται από τις εμπειρίες και τις σκέψεις μας. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με πλήθος ανθρώπων.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τουαλέτα.