γυναικα με μαντιλι να φοραει ολομαυρα

το ονειρο που ειδα ηταν μια γυναικα με ολομαυρα ρουχα και φορουσε μαντιλι μαυρο.στα χερια της κρατουσε ενα νεογεννητο κοριτσακι και μου λεει η γυναικα ρενα παρτο ειναι η κορη σου αυτη που ειχε πεθανει το 2007 ηρθε στην μητερα της την πηρα αγκαλια σφιχτα και αρχισα να κλαιω θυμαμαι καθως την εσφιγγα απανω μου μου ερχοταν μια ομορφη μυρωδια που δεν εχω ξανανιωσει ετσι και ξεπεταχτηκα απο των υπνο .δεν το ειπα στο συζηγο γιατι θα μου λεγε αντε παλι.δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι ,αλλα η αγκαλια που το εκανα αυτο το μωρο με γαληνεψε μεσα μου.σας ευχαριστω εκ των προτερων.
ρενα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Αν δεις κλάμα στο όνειρό σου, η ερμηνεία εξαρτάται από το γιατί κλαις.