Θάνατος της αδερφής μου

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν με την μητέρα μου και τήν μια από τις δύο αδερφές μου, στην οποία έχω μεγάλη αδυναμία από τότε που γεννήθηκε, ότι περνούσαμε χρόνο μαζί και γελούσαμε... γελούσαμε τόσο πολύ που της αδερφής μου της κόπηκε η ανάσα και πέθανε..μας είδα να κλαίμε και να θρηνούμε, αλλά μόνο εμένα και τήν μαμά, όχι τον μπαμπά ή τήν άλλη αδερφή μου και γενικά κανένα συγγενή.. και μάλιστα είδα ότι τήν ντυναμε για την κηδεία και ότι την βαφαμε και πως ήταν πανέμορφη. Τι σημαίνει όλο αυτό; γιατί η αδερφή μου είναι μικρή και υγιέστατη.
Λίζα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Το όνειρο με βαγόνι έχει δύο ερμηνείες.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα βαγόνι τραίνου σε ατύχημα, πχ. εκτροχιασμός, πυρκαϊά, τότε να πρέπει να περιμένετε σοβαρά προβλήματα σε διάφορες υποθέσεις. Και μάλιστα όσο πιο κακό είναι το γεγονός που θα δείτε, τόσο πιο άσχημα θα είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...