διαβολοσ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.