Πέθαινα και με έσωσε το αγόρι που μου αρέσει.

Ήμουν κλεισμένη σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε με κελί φυλακής και μια γυναίκα, μελαχρινή ήταν, ήρθε με ένα φίδι και έβαλε το φίδι να με δαγκώσει στο δάχτυλο του αριστερού χεριού λέγοντας μου ότι δεν θα πονέσει και για κάποιο λόγο την άφησα. Αμέσως μετά κατάλαβα ότι ήταν δηλητηριόδη το φίδι και ένιωθα όλο και πιο αδυναμη και άρχισα να κλαίω και να ουρλιάζω " Θα πεθάνω, θα πεθάνω". Εκείνη γυρισε και μου είπε "Αν προλάβει να σου κάνει την ένεση με το αντίδοτο ο "καλός σου" δεν θα πεθάνεις" και έφυγε. Μετά ήρθε το αγόρι που μου αρέσει μέσα στο δωμάτιο, το πρόσωπό του ήταν άσπρο σαν το πανί και μέσα στον πανικό. Προσπαθούσε να μου κάνει την ένεση με αργές κινήσεις γιατί αλλιώς δεν θα έπιανε το αντίδοτο και την ώρα που μου έκανε την ένεση του είπα "Πεθαίνω" και πέθανα. Με πήρε αγκαλιά και μου έλεγε "όχι δεν πεθαίνεις, σε παρακαλώ" και έκλαιγε και μετά από λίγο ξαναζωντανεψα, ανταλλάξαμε ματιές, μου χαμογέλασε, του χαμογελασα και μετά ξυπνησα.
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Ενα από τα πιο καλά όνειρα. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το πρόβατο στο όνειρό μας συμβολίζει ευτυχία.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.