Πιπεριά

Ήμουν στο κρεβάτι μου με την κόρη μου ξαπλωμένες ,είχα πάνω μου και κρατούσα μια γλάστρα καταπράσινη σε φύλλα που ήταν πιπεριά κόκκινη φλωρινης όμως δεν είδα πιπεριές πάνω της . Όμως κάθε 2 με 3 λεπτά μεγάλωνε απότομα τουλάχιστον 8 εκατοστά και έλεγα στην κόρη μου να πιάσει στη μέση το κορμό της να νιώσει με τα χέρια της πως μεγαλώνει απότομα και βγάζει και φύλλα. Μετά ξύπνησα
Σοφία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι καλλιεργείς χωράφι ή κήπο με σιτηρά, να περιμένεις πολλά πλούτη ενώ με λουλούδια σημαίνει χαρά και οικογενειακή γαλήνη.

Το όνειρο με ξυράφι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με τα στοιχεία που εμφανίζονται σε αυτό, το είδος του ξυραφιού και το πως αισθάνεστε. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα ξυράφια.

Αν δεις κλάμα στο όνειρό σου, η ερμηνεία εξαρτάται από το γιατί κλαις.

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.