Πρώην σχέση

Καλησπέρα.. Πριν από αρκετό καιρό είχα δει ένα όνειρο που αφορά μια πρώην σχέση. Για την ακρίβεια 8 χρόνια πίσω.. είδα ότι είχα παει διακοπές με φίλες μου σε ένα νησί. Μπήκαμε μέσα στο ξενοδοχείο το οποίο είχε ένα ξύλινο μεγάλο τραπέζι στη σάλα και από πάνω του ένα μεγάλο φώς. Μας υποδέχτηκε μια ηλικιωμένη κυρία (δεν είναι οικείο πρόσωπο) η οποία ήταν και η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου. Οι 2 φίλες μου ανέβηκαν στον πάνω όροφο και εγώ έκατσα μια άλλη φίλη μου μπροστά από το τραπέζι. Εκεί που μιλάω εγώ με τη φίλη μου μπαίνει η πρώην σχέση μου με την τωρινή της σχέση με άγριο κοίταξαν πήραν τα κλειδιά και μπήκαν σε ένα δωμάτιο στο ισόγειο. Μετά από κάποια ώρα φεύγουν όλες μου οι φίλες, για να πάνε βόλτα στο νησί, και φεύγει και η σχέση του πρώην μου και κλείνει με δύναμη την πόρτα. Κοιταχτηκαμε δε μιλήσαμε και πήγα να φύγω. Πάω να ανοίξω την πόρτα δεν ανοίγει με τίποτα φωνάζω το παιδί και λέω δεν ανοίγει βοήθησε με προσπαθεί και εκείνος και τίποτα. Και μπαίνει στη σάλα η ηλικιωμένη κυρία και μας λέει: "καθίστε κάτω τώρα, δεν έχετε να πάτε πουθενά. Εσείς οι 2 έχετε να πείτε πολλά". Τι ακριβώς είναι αυτό;
Ιωάννα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Ο καυγάς και ο τσακωμός ως σύμβολα των ονείρων μπορούν να έχουν πολλαπλές ερμηνείες. Ένας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Ενα από τα πιο καλά όνειρα. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το πρόβατο στο όνειρό μας συμβολίζει ευτυχία.

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.