Δερμα

Είμουνα έξω με την μητέρα μου και περπατούσα . Φορούσα μια φορμα γυμναστικής και απο πάνω ένα μπλουζάκι .Ξαφνικά ξηλώνεται ολο πίσω μέρος της φόρμας ,χαλαρώνει στην μέση και προσπαθώ να την κρατήσω για να μην μου πέσει . Φωνάζω στην μητέρα μου που δεν το είχε δει και τρέχοντας μπαίνω στην είσοδο μιας πολυκατοικίας για να μην δουν το εσώρουχο μου το οποίο τελικά ένας κύριος το είδε . Μπαίνει και η μητέρα μου στην πολυκατοικία και την ώρα που της δείχνω την φόρμα που ξηλώθηκε βλέπουμε ότι ένα πολύ μεγάλο, παχύ και μακρύ κομμάτι δέρματος και σάρκας είχε ανοίξει και κρεμόταν.(Το κομμάτι αυτό ήταν στο εσωτερικό μέρος των ποδιών ,στου μηρούς. )Παίρνουμε το ασανσέρ και ανεβαίνουμε σε κάποιον όροφο της πολυκατοικίας, μπαίνουμε σε ένα σπιτι το οποίο ήταν τελικά δωμάτιο νοσοκομείου και μέσα ήταν ο πατέρας μου .Πάω να του δείξω το κομμάτι της σάρκας που άνοιξε και κρέμεται και βλέπω ότι το κομμάτι έχει ξανά κολλήσει και φαίνεται μόνο γύρω γύρω ενα σημαδι σαν να έχει γίνει συρραφή .
Αργυρω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά. Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα φανάρι;

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Οι σχέσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής και μας απασχολούν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να βλέπουμε και σχετικά όνειρα. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα για τη νυν ή πρώην σχέση μας; 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.