ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

Είδα ότι ήταν ήμουν με κάποιον άνδρα, μάλλον τον γνώριζα, και μου έδινε οδηγίες να πάω κάπου. Επέμενε να μην ξεχάσω ότι οι οδηγίες είναι ένα δύο ένα και ότι θα πέρναγα μέσα ή κοντά από μία λίμνη. Στη συνέχεια με φώναξε να δω το ουράνιο τόξο σε ένα πολύ ωραίο μπαλκόνι με άσπρα μαρμάρινα κάγκελα. Το ουράνιο τόξο ήταν πολύ ωραίο αλλά ήταν νύχτα, σκοτεινή χωρίς αστέρια και φεγγάρι. Η άκρη του ουράνιου τόξου έπεφτε στο μπαλκόνι και φώτιζε το μέρος και φαινόταν ότι στο κάτω μέρος του μπαλκονιού υπήρχαν δέντρα
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Κατά τον ονειροκρίτη, ένας φάκελος στο όνειρο σου προμηνύει ότι θα μάθεις νέα. Το τι είδους νέα θα είναι εξαρτάται.

Αν δεις ότι κλείνεις έναν λευκό φάκελο, όλες οι υποθέσεις σου στα επαγγελματικά θα τελειώσουν καλά και γενικά τα οικονομικά σου θα ανθήσουν.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.

Αν δούμε στο όνειρό μας το πάτωμα, ο ονειροκρίτης λέει ότι το πάτωμα υποδηλώνει την στήριξή μας. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο...

Από κει και πέρα: