ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

Είδα ότι ήταν ήμουν με κάποιον άνδρα, μάλλον τον γνώριζα, και μου έδινε οδηγίες να πάω κάπου. Επέμενε να μην ξεχάσω ότι οι οδηγίες είναι ένα δύο ένα και ότι θα πέρναγα μέσα ή κοντά από μία λίμνη. Στη συνέχεια με φώναξε να δω το ουράνιο τόξο σε ένα πολύ ωραίο μπαλκόνι με άσπρα μαρμάρινα κάγκελα. Το ουράνιο τόξο ήταν πολύ ωραίο αλλά ήταν νύχτα, σκοτεινή χωρίς αστέρια και φεγγάρι. Η άκρη του ουράνιου τόξου έπεφτε στο μπαλκόνι και φώτιζε το μέρος και φαινόταν ότι στο κάτω μέρος του μπαλκονιού υπήρχαν δέντρα
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Κακό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αν δεις τα χωράφια, τον κήπο ή τα κτήματά σου να είναι χωρίς βλάστηση, πρόσεχε πολύ γιατί τα σχέδια που προγραμματίζεις θα αποτύχουν.

Τα ανθρώπινα όντα περνάμε από πολλά στάδια, και αν δεν μας τύχει κάποια αρρώστια ή ατύχημα, καταλήγουμε πάντα στο γήρας, δηλαδή όλοι γινόμαστε κάποια στιγμή γέροι ή γριές. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γέρους ή γριές;

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.