Χερια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Μολύβι-μολυβάκι μου... Τι σημαίνει όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα ή περισσότερα μολύβια; Πότε είναι καλό και πότε κακό όνειρο;

Αν δούμε στο όνειρό μας το πάτωμα, ο ονειροκρίτης λέει ότι το πάτωμα υποδηλώνει την στήριξή μας. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο...

Από κει και πέρα:

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.