Εμφάνιση πρώην και καβγάς με τη νυν σχέση της

Είδα ότι ήμουν σε ένα γνωστό μαγαζί, σκουροχρωμοι οι τοίχοι γενικά τριγύρω. Εμφανίστηκε αυτή που εξαιτίας της χώρισα με τη σχέση μου. Καθώς έφευγα γυρισα πίσω και την έβρισα και αρχίσαμε να λογομαχουμε. Τη ρωτουσα γενικά αν ντρέπεται έστω λίγο για όσα έκανε και γελουσε αυτή και έλεγε ότι δεν έκανε τίποτα κακό. Μετά με θυμάμαι να είμαι στο σπίτι που έμενα με την πρώην μου και ότι πήγα να πλύνω πιάτα. Βγήκα εξω και είδα κάτω την πρώην μου να βάζει μια κόκκινη ζακέτα και μετά την άκουσα να μιλάει στη γιαγιά της η οποία κρυώνε και της έλεγε κρυώνεις γιαγιά μου και νομίζω ότι την είχε πάρει αγκαλιά. Μετά ξυπνησα.
Μελιτίνη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Αν ονειρευτείτε να πιάνετε βατράχια, προσέξτε τα θέματα υγείας, γιατί αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.