Εμφάνιση πρώην και καβγάς με τη νυν σχέση της

Είδα ότι ήμουν σε ένα γνωστό μαγαζί, σκουροχρωμοι οι τοίχοι γενικά τριγύρω. Εμφανίστηκε αυτή που εξαιτίας της χώρισα με τη σχέση μου. Καθώς έφευγα γυρισα πίσω και την έβρισα και αρχίσαμε να λογομαχουμε. Τη ρωτουσα γενικά αν ντρέπεται έστω λίγο για όσα έκανε και γελουσε αυτή και έλεγε ότι δεν έκανε τίποτα κακό. Μετά με θυμάμαι να είμαι στο σπίτι που έμενα με την πρώην μου και ότι πήγα να πλύνω πιάτα. Βγήκα εξω και είδα κάτω την πρώην μου να βάζει μια κόκκινη ζακέτα και μετά την άκουσα να μιλάει στη γιαγιά της η οποία κρυώνε και της έλεγε κρυώνεις γιαγιά μου και νομίζω ότι την είχε πάρει αγκαλιά. Μετά ξυπνησα.
Μελιτίνη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου λικέρ είναι οιωνός για δυσάρεστα γεγονότα.

Αν είσαι νέα γυναίκα ή άντρας και δεις ότι πίνεις λικέρ τότε να περιμένεις πίκρες και στενοχώριες.

Στην περίπτωση που δεις ότι φτιάχνεις ένα λικέρ για άλλον, τότε θα έχεις προβλήματα στην οικογένειά σου.

 

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Το όνειρο με ξυράφι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με τα στοιχεία που εμφανίζονται σε αυτό, το είδος του ξυραφιού και το πως αισθάνεστε. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα ξυράφια.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.