Εμφάνιση πρώην και καβγάς με τη νυν σχέση της

Είδα ότι ήμουν σε ένα γνωστό μαγαζί, σκουροχρωμοι οι τοίχοι γενικά τριγύρω. Εμφανίστηκε αυτή που εξαιτίας της χώρισα με τη σχέση μου. Καθώς έφευγα γυρισα πίσω και την έβρισα και αρχίσαμε να λογομαχουμε. Τη ρωτουσα γενικά αν ντρέπεται έστω λίγο για όσα έκανε και γελουσε αυτή και έλεγε ότι δεν έκανε τίποτα κακό. Μετά με θυμάμαι να είμαι στο σπίτι που έμενα με την πρώην μου και ότι πήγα να πλύνω πιάτα. Βγήκα εξω και είδα κάτω την πρώην μου να βάζει μια κόκκινη ζακέτα και μετά την άκουσα να μιλάει στη γιαγιά της η οποία κρυώνε και της έλεγε κρυώνεις γιαγιά μου και νομίζω ότι την είχε πάρει αγκαλιά. Μετά ξυπνησα.
Μελιτίνη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.