Εμφάνιση πρώην και καβγάς με τη νυν σχέση της

Είδα ότι ήμουν σε ένα γνωστό μαγαζί, σκουροχρωμοι οι τοίχοι γενικά τριγύρω. Εμφανίστηκε αυτή που εξαιτίας της χώρισα με τη σχέση μου. Καθώς έφευγα γυρισα πίσω και την έβρισα και αρχίσαμε να λογομαχουμε. Τη ρωτουσα γενικά αν ντρέπεται έστω λίγο για όσα έκανε και γελουσε αυτή και έλεγε ότι δεν έκανε τίποτα κακό. Μετά με θυμάμαι να είμαι στο σπίτι που έμενα με την πρώην μου και ότι πήγα να πλύνω πιάτα. Βγήκα εξω και είδα κάτω την πρώην μου να βάζει μια κόκκινη ζακέτα και μετά την άκουσα να μιλάει στη γιαγιά της η οποία κρυώνε και της έλεγε κρυώνεις γιαγιά μου και νομίζω ότι την είχε πάρει αγκαλιά. Μετά ξυπνησα.
Μελιτίνη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.