αυτοκινητο στο πεζοδρόμιο

Καλησπερα, ειδα στον υπνο μου το πραγματικό μου αυτοκινητο οτι το παρκαρα πανω σε ενα πολυ φαρδυ και μεγαλο πεζοδρομιο και τοποθετουσα χαρτινα καλύμματα στους καθρεπτες για να μην το γρατζουνισουν διερχομενοι.Ευχαριστω εκτων προτέρων για την εξηγηση και περιμένω με αγωνια, .
Ιωάννα

Ετικέτες

Σωκράτης

πριν από 6 χρόνια 8 μήνες

Είδα όνειρο να μου μετακινούν με οπισθεν το αυτοκίνητο αλλά οι μπροστά ρόδες δε γύριζαν...στη συνέχεια κάπου χτύπησε το αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα κι όταν έπεσε τα λάστιχα είχαν πάθει ζημιά κι έπρεπε να τα αλλάξω ολα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι ακριβώς βλέπει ότι συμβαίνει.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Η ελιά είναι ένα ευλογημένο δέντρο, που συμβολίζει την ειρήνη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Μας δίνει περίφημους και πολύ θρεπτικούς καρπούς, τις ελιές, και από αυτούς οι άνθρωποι βγάζουμε το λάδι.